Photobucket


Nak Bunuh Diri

 photo bunuhdiri.jpg

Sekumpulan remaja ternampak sorang perempuan cun berdiri di tengah jambatan seperti nak bunuh diri. Diorang pun parking la motor diorang kat tepi dan cuba nak menolong.

Leader diorang menghampiri perempuan cun itu dan bertanya, "Apa yg saudari cuba buat ni?"

"Saya nak bunuh diri", perempuan cun itu berkata.

Leader tak nak melepaskan peluang untuk mengambil kesempatan, jadi dia bertanya, "Saya tak dapat nak menghalang saudari, tapi memandangkan saudari dah nekad, apa kata saudari beri saya satu ciuman selamat tinggal?"

So pompuan cun itu pun bagi la kiss yang kaw-kaw kat leader tu.

Dah siap cium, leader berkata, " Wow, best giler ciuman tu. Kenapa saudari nak bunuh diri?"

?
?
?
?
?
?
?
?
?
?

?
?
?
?


"Mak ayah saya tak suka saya berpakaian seperti perempuan".

Pihak berkuasa mengesyaki bahawa mangsa mungkin ditolak jatuh dari jambatan itu